• Flylure Vliegen Lokstof voor vliegenvangers

Wat is Flylure lokstof?

Flylure lokstof trekt vliegen aan. In de lokstof zit een hele aantrekkelijke geur waar vliegen helemaal gek van zijn. De aantrekkelijke stof die erin zit wordt ook wel het vliegen  'seks'feromoon genoemd. Vliegende insecten die de lokstof waarnemen krijgen een felle drang om de bron op te gaan zoeken. De lokstof wordt door zowel mannetjes als vrouwtjesvliegen als zeer aantrekkelijk bevonden. Dit in tegenstelling tot andere lokstoffen die puur gericht zijn op de vrouwtjes vliegen.

De geur van de lokstof is voor de mens en huisdieren niet waarneembaar en dus geurloos.

Flylure heeft het meeste effect op de huisvlieg en brommende vliegen. De Lokstof wordt veelal in combinatie gebruikt met vliegenvangers. De lokstof kan naast het apparaat neergezet worden maar wij raden aan om deze in het apparaat te plaatsen. Let er hierbij wel even op of dat mogelijk is. Dit staat bij iedere vanger duidelijk aangegeven. De Meestal kun de lokstof gemakkelijk deponeren in het opvangbakje.

Gebruik

Het is mogelijk om een bakje met lokstof naast de vliegenlamp neer te zetten. Maar meestal wordt de flylure lokstof in het opvangbakje van de vliegenvanger gedeponeerd. Dat is toch wel de meest hygiënische oplossing.

Flylure lokstof is verpakt in potjes van 100 gram.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Flylure Vliegen Lokstof voor vliegenvangers

  • Model: 2030001
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 9,01€

  • Excl. BTW: 7,45€

Tags: vliegen lokstof, lokstof voor vliegen